Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2010 16:21 - Земята влиза в астероидно поле
Автор: ivantodorov83 Категория: Бизнес   
Прочетен: 3194 Коментари: 0 Гласове:
1



imageКакви ще са последиците, зависи от нас?
Хората могат да увеличат магнитното поле на Земята с 4-5%






В едно от пророчествата на Петър Дънов е казано, че всемирният потоп ще трае 45 дни. В други непублични разговори с най-верните си ученици Учителя им съобщава, че това ще се случи в периода 2012-2019 година. Изтичането на календара на маите съвпада с началото на тези събития, които имат чисто физическо и астрофизическо обяснение. Тогава Земята ще навлезе в пространство с увеличено количество астероиден прах, средни и по-едри отломки.

Обикновено магнитното поле на Земята ги отклонява от пътя им към Земята, а много изгарят в атмосферата й. Магнитното поле обаче намалява на места от 0,5 до 4% и учените нямат категоричен отговор защо. Ако земната защита се окаже недостатъчна, по-големите астероиди, които не се отклонят или не изгорят в атмосферата, ще паднат на Земята и ще предизвикат земетресения или тектонични приплъзгвания между континенталните плочи, които ще са безопасни за Земята, но не и за нас.

„Бяло море ще дойде до Родопите, един вътрешен град в България ще стане пристанище,

голяма част от Франция ще потъне, не стройте всички сгради в София“ - това са част от прогнозите и препоръките на Учителя Петър Дънов.
Конструкцията на Земята може да се сравни с яйце – толкова е горе-долу съотношението на твърдата земна кора и на меката част с магмата и ядрото. Черупката е съставена от твърди плочи, които можем да илюстрираме като движещи се люспи на риба. Когато Земята премине през това астероидно поле, те може да се поразместят. Дали ще има 1 милион или 1 милиард жертви обаче, зависи от всички нас, колкото и да звучи невероятно. Хората могат да увеличат магнитното поле на Земята.

Всеки човек представлява малко магнитче

Оста на това магнитче е гръбначният стълб и ако ние се единим, ако заедно, чувствата и мислите ни се изпълнят със светлина и любов, можем да се превърнем в мощен магнит. В синхрон с този на Земята тя ще увеличи магнитното си поле! Както писа Списание 8 в предишния си брой, кислородът, озонът и водата в атмосферата играят основна роля в този процес.

Това лято на 18 юли от 7-те рилски езера над 300 неправителствени организации, включително и от България, отправихме на български, японски и английски език единна молитва за Земята. Тя започна точно в 11,11 ч. по Гринуич. За молитвата от Седемте рилски езера дойде д-р Масару Емото (японският изследовател, известен в цял свят със заснетите от него снeжинки на вода, които променят вида си, според начина, по който им е въздействано - бел. ред.). Планираме тази всеобща молитва да се повтори и тази година в София и на рилските езера.

Всеки обаче може ежеминутно да помага за бъдещето на цивилизацията. Достатъчно е да бъде отговорен за всяка своя мисъл, дума и постъпка, да е в хармония със себе си и със Земята. Това се постига, когато човек живее и твори хармония и в материалното, и в духовното.

Тогава развива и двете половинки на мозъка си

- едната, която отговаря за електрическата енергия, и другата, която отговаря за магнитната. Ако всеки пети се развива в хармония, не говоря, че това е възможно за всичките 6 млрд. души на Земята, то магнитното й поле ще се увеличи с необходимите около 4-5 % за 2012-2019 г.

image Всеки е забелязал как има хора, които греят. Те могат да спасят Земята, хората със силен магнетизъм, но и щастливи в материалния живот, т.е. и електрически балансирани! С тях винаги е приятно да общувате. В същото време има хора, които само с присъствието си създават дискомфорт. За съжаление все по-често се срещаме с такива електрически хора, от някои наричани „зомби“. Липсата на магнетизъм често може да се види у тези т.нар. юпита, или борсови играчи, които станаха маши в предизвикването на поредната „криза“. Тя не е финансова криза, тя е морална криза и също бе описана от Учителя още преди Втората световна война. Той говори за три вида пари: звонкови, шумящи и липсващи. Именно „липсващите“, тези на лъжата, водят до липсата на магнетизъм у хората, до липсата на защитна броня у човека. Това позволява да се заразяваме от всякакви вируси, болести и всякаква пропаганда, която вместо да ни „информира“, ни „формира“, т.е. прави ни „зомби“.

Думите ми може да изглеждат смешно и глупаво и сигурно тези, които искат да опонират, могат да изпишат тонове хартия. Ние няма да ги оборваме. Времето ще ги обори. Така, както не го направихме на Конгреса на жените парламентаристки в Зала 1 на НДК на 19-20 юни 2006 г. в София. Пред 250 депутатки от цял свят Единение ДЕН и НПО „Човещина“ представи основната причина за менталното и електромагнитно замърсяване - мобилните телефони и сателитната комуникация, и ширещите се чрез тях думи за насилие в пренасяните разговори и програми. Това е основната причина за намаляването на магнитното поле, на земната броня.

То е шевицата на нашата планета

Представихме проучвания, че това е основната причина за рязкото намаляване популацията на врабчетата и на пчелите и за трикратното увеличаване на раждането на деца изроди за последните 15 г. Но най-тревожно е измирането на пчелите. Не е тайна, че през последните години от живота си Айнщайн се е занимавал с тази тема и е оценил, че човечеството ще може да живее не повече от 4 г., след като измрат пчелите на Земята.

През май в София и септември във Франция следващата година ще бъдем съорганизатори на световни конгреси по тези теми. И тъй като тези проблеми са разяснявани от Учителя, може би това е причината в последното си интервю по Канал дьо Франс великият Айнщайн да заяви: „Цял свят се прекланя пред мен, а аз пред Учителя Петър Дънов от България.“

Време е човечеството да се събуди!


Тагове:   поле,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив