Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тамара Глоба - враг на Ванга

отпечатай новината

24.04.2008 08:00 | Видян 16212 пъти | Гласували 2

Тамара Глоба - враг на Ванга

Малко известен факт е, че Ванга презира авторите на хороскопи. Тя не смята астролозите за истински гадатели. Никога обаче пророчицата не е давала публичност на тази своя ненавист. Това се случва само веднъж.
В началото на 90-те години у нас първо издават книга, а после идва на посещение руската звездобройка Тамара Глоба. 34-годишната тогава (през 1991 г.) екстрасенска прави няколко предсказания, които се сбъдват. Нейната слава е толкова голяма у нас, колкото и в родината й. Заплашва да засенчи Ванга.
Младата предсказателка прави стратегическа грешка. Тя решава да посети в дома й петричката оракулка. И намира най-големия си враг.
“Ванга започнала да я хока за трите й брака, за мъжете, които се въртели около нея... С една дума, ясновидката от Петрич направила пълен преглед на интимния живот на гостенката и накрая я смъмрила: "Не те ли е срам, мари?!" После, за да смекчи атмосферата, поискала Тамара да й направи хороскоп. Астроложката се измъкнала „по английски" казала, че "в момента звездите и планетите не й помагат".
С това злополучната среща завършила, а дълго време след това Ванга се шегувала с руската "звездобройка", която не могла да й погледне в бъдещето. "Веднъж и аз да поискам да разбера нещо за себе си, а то немало звезди посред бел ден!" - шегувала се пророчицата. След срещата си с Ванга през 90-те години Тамара Глоба даде няколко дълги интервюта в руския печат. В тях тя не се разпростираше в подробности за разговора си с петричката пророчица. Само веднъж повдигна леко завесата на този разговор: "Когато бях в България, Ванга ме извика при себе си. Все още обстоятелствата около нашия тогавашен разговор не са станали публични. Не възнамерявам да правя това, за да не се появят дребнави коментарии и да се изкривяват нейните и моите думи. Само ще кажа, че по това време Ванга беше вече доста болна. А да й говоря за смъртта, ми беше неловко...", пише в своите спомени племенницата на гениалната петричанка.
Сред българските познати на Тамара Глоба има немалко известни българи. Между тях е известното артсемейство на великия поет Любомир Левчев и художничката Дора Бонева, а също първата съпруга на Иван Гарелов – журналистката Василка Гарелова. 
От гаданията й за България за съжаление не се събдва едно много важно – че синеока жена ще оправи нашата страна и ще я управлява.
Шест години по-рано обаче тя успява да предусети нещо реално в политиката - за януари 1997 г. Тамара Глоба предвижда "неочаквани предателства в правителството" - помним как Николай Добрев (подкрепян от Първанов) отказа да състави ново червено правителство и затова дълго време бе наричан "предател" от съпартийците си. Интересно е, че както СЛАВА първа писа през февруари, Глоба е направила 200-страничен хороскоп на Г.С.Първанов.
Астроложката през 1991 г. "вижда" и големите бъдещи наводнения в България, които се случиха десетина години по-късно.
През последните години руският печат доста солено започна да се подиграва с предсказателните способности на Тамара Глоба и бившия й съпруг Павел.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !