Начална страница » психика » Тамара Глоба - биография и предсказания на астролога

    Тамара Глоба - биография и предсказания на астролога

    Тамара Глоба е родена в Ленинград на 16 март 1957 година. Възрастта и биографията на астролога са известни от думите на психиката: жената не възразява срещу наличието на лична информация за феновете. Астрологът беше предпоследното дете в семейството: родителите отгледаха още три дъщери и един син. Семейството беше приятелско, децата израснаха в хармонична атмосфера. Баща ми беше геолог-геодезист, често ходил на командировки, любител на астрономията - може би тази страст беше прехвърлена на дъщеря му. Бащата на Тамара имаше развита интуиция, която често му помагаше в работата. Жената смята, че нейните способности са предадени на баща си, който ги е получил от дядо си..

    Астрологът е бил на около осем години, когато момичето е отвлечено хиромантия, намерил на тавана на дача стара книга за умението за четене на модели на дланите. Първите хора, на които детето започна да се досеща за ръка, бяха родители, сестри и брат.

    Роднините не бяха доволни от получените прогнози. Тамара открила ръката на майка си остров на самота, точно каза за ситуацията, която се е случила в миналото с родителите. На пръв поглед семейството беше перфектно, но дори и в такива семейства има проблеми. Бащата на астролога беше очарован от друга жена за известно време, а майката не понасяше и оставяше с децата, които по това време имаха още три: историята се е случила преди раждането на момичето.

    По-късно татко преосмисли поведението си и се върна към семейството си, с времето мирът и хармонията бяха възстановени, но преживяванията, които бе направил, оставиха своя отпечатък върху дланта на майка му. За баща й прогнозата не беше много успокояваща - Тамара успя да разчете жизнената линия. Дланта на момичето прочете, че жизнената енергия на папата е достатъчна само за 50 години. И стана така: човекът умря рано. Въпреки неприятните предсказания, Тамара твърди, че не познава любовна история по-красива от тази на родителите си, които се срещнаха в края на Втората световна война..

    В детска възраст астрологът Тамара Глоба живеела в центъра на Ленинград и посещавала редовна съветска школа. Момичето беше активно дете с пеещи способности. На 15-годишна възраст ученичката получи награда за най-добра политическа песен, често изпълнявана на сцената и много обичаше вокалните класове. Сред талантите бяха шиене и плетене. Прогнози Тамара се интересуваше от детството.

    Тамара Глоба в младостта си.

    След първия брак, по време на който астрологът роди дъщеря Анна и напусна електротехническия институт през третата година, жената си намери работа в студиото на Lennauchfilm, където се правят филми по научни теми. От известно време Глоба работи като асистент-директор..

    Тамара смята, че тази работа й помогна да се самообразова и настояваше да чете литература по различни теми. Докато работила в студиото, една жена срещнала втория си съпруг Павел Глоба..

    Вторият брак не се получи, въпреки появата на син, а третият завърши със смъртта на съпруга. Сега дъщеря Анна учи в най-високите курсове по сценаристи и режисьори, преди да получи юридическа степен. Син Богдан избра професията на журналист, оглавява телевизионния отдел на Обществената камара. Децата на астролога все още не са създали свои собствени семейства..

    Павел и Тамара Глоба - личният живот на астролога

    От биографията на Глоба е известно, че астрологът е бил женен три пъти. Предшественикът срещна първия си съпруг, докато е още в училище - съученик Сергей станал избраният, с когото младите били заедно с осми клас, а след училище отишли ​​да получат образование в Ленинградския електротехнически институт. Като ученици, омъжена - Тамара била на 20 години. На 24-годишна възраст астрологът ражда дъщеря Анна. Обучение в институт на млада майка.

    Първият брак на Тамара Глоба завърши с развод след седем години брак. Съпругът беше креативен човек, който нямаше свобода. Апартаментите и творческите събирания с приятели се оказаха по-интересни от участието в отглеждането на дъщеря и подпомагането на жена му около къщата. С печелене на пари, също беше лошо, защото да работят като всички, по строг график, Сергей отказа.

    Не е развита и домакинството е част от семейния живот. Нямаше пари за собствения й апартамент, защото Тамара се занимаваше с дете и не получи висше образование, а Сергей не искаше да работи. Двойката живее с родителите и приятелите си. Интересите на Сергей и Тамара в крайна сметка започнаха да се различават: съпругът сънувал свободата и Тамара решила да му го даде. Съпрузите се развеждат, но сега Тамара Глоба понякога общува с бившия си съпруг. Сергей построил кариера в своята специалност, но наскоро напуснал работата си и започнал да работи: композира песни и музика, правейки вокали.

    Докато работи в студиото на Lennauchfilm, Тамара се запознава с Павел Глоба на снимачната площадка на филма “Sleep Masks”. Техният брак беше като съюз на идеално допълващи се хора. Комбинира няколко общи очарования с астрологията. Павел и Тамара Глоба създадоха от семейството определена марка астрологически прогнози. Тяхното съвместно участие в изучаването на астрологията е трудно да се надценява: благодарение на него двойката става известна.

    Семейство Глоба. Снимки на 90-те.

    Тамара Глоба активно пише статии и започва работа по първата книга. Но не всичко беше розово: в брака Тамара загуби дете, вярвайки, че Павел е виновен за спонтанния аборт. Но се роди син. Липсата на време, свързано с отглеждането на две деца, не е в полза на отношенията на съпрузите.

    Не е точно известно защо Павел и Тамара Глоба се разпаднаха. Сега бившите съпрузи изобщо не подкрепят отношенията. Тамара не обижда Павел, но не разбира защо бившият й съпруг не иска да общува с общия си син.. Астрологът не промени името, което остана от брака - вече беше популярна марка, която не исках да променям.

    Третият съпруг на Тамара беше професионален плувец Вениамин Таянович. Бъдещите съпрузи се срещнаха на летището. Мъжът беше на 10 години по-млад от Тамара, но разликата във възрастта не пречеше на семейното щастие. Астрологът нарича този брак най-успешен. Една жена съжалява само, че не е имала време да роди дете. Вениамин обичаше децата и се грижеше за децата на Тамара от минали бракове, семейството живееше щастливо.

    Астрологът можеше да предскаже появата на третия човек в живота му, но не можеше да разбере какво се е случило с мъжа й. За да формализираме връзката, която двойката не е направила. Съпрузите живеят заедно в продължение на седем години. Тамара предрича злополука, която заплашваше Бенджамин, но съпругът на закона не слушаше астролога. Предсказанието се сбъдна и човекът умря. За бъдещите планове за брак предсказателят казва, че тя все още не вижда приличен човек до него..

    Астролог Тамара Глоба - център за дейност

    Основният аспект на центъра Тамара Глоба е астрологичните консултации. Психикът лично участва в съставянето на прогнози, анализи на наталните карти и други манипулации. Консултациите с астролог се предлагат не само за частни, но и за юридически лица. Астрологичната прогноза може да бъде много важна за правилната дейност на предприятието..

    Желаещите да учат астрология могат да се запишат за специални курсове, които се провеждат в центъра на Тамара Глоба. Жената се занимава лично с обучение, лекции и практическо обучение. Веднъж седмично се провежда лекция от два и половина часа, а след края на курса студентите полагат изпити и курсови работи. Първият курс може да бъде завършен за девет месеца, разходите за обучение са 12 000 рубли на месец. Завършилите курса получават сертификати.

    В центъра има издателство, като основните теми на издадените книги са астрологията, философията и езотериката. Има и издания на съвсем друго нещо, например през 2011 г. издателството издаде детектив „Шпиониране“, написан от сина на Тамара. Публикуват се и нови книги на астролога, планират се преиздаване на стари творби..

    Какво друго прави Тамара Глоба - богатия живот на пророк

    Тамара Глоба води активен начин на живот, занимава се с благотворителна дейност, помага на домове за деца и обществени болници. Хората, които са срещнали астролог, отбелязват доброто сърце на жената и желанието да помагат на другите. Сега Тамара има много творчески планове за писане на книги по физиономия, значението на бенки по тялото, нумерология и астрология..

    Известен е центърът на Тамара Глоба, който се ръководи от астролог. Психика приема хората, прави прогнози и се ангажира с образованието на желаещите. През 2015 г. Тамара стана съорганизатор на програмата „Да се ​​оженим”, замествайки Василиса Володина, която преминава отпуск по майчинство, който от известно време е астролог на проекта..

    Основната роля на астролога в телепроекта "Да се ​​оженим" е прогнозата за съвместимостта на хората, които искат да създадат двойка. Глоба не само може да види личностните черти на даден човек, въз основа на датата на раждане, но и да дава съвети за създаване на силни връзки. Една жена работи с проблемите на астрологичната несъвместимост и е в състояние да спаси всякаква връзка..

    Прогнози на Тамара Глоба - какво бъдеще очаква хората

    Много прогнози на Тамара Глоба вече се сбъднаха, шокиращи зрители и фенове. Най-запомнящо се беше прогнозата за Световната купа 2018, чиято финална част се проведе в Русия.

    Има и други предсказания на Тамара, които потвърждават точността на пророческите сънища и астрологичните прогнози на жените. Например, датата на началото на войната в Чечения с точност един ден. Астрологът научил за началото на пожарите в Москва през 2010 г., но пророчеството не можело да предотврати трагедията, защото много хора не вярваха в прогнозите.

    Новите прогнози за Русия при астролога са много оптимистични. Тамара Глоба счита родината си за най-подходящата страна за живот в бъдеще, където ще бъдат открити нови перспективи за местните жители. През 2016 г. пророчицата заяви, че постсъветският период в Русия скоро ще приключи, страната ще се премести на съвсем различно, по-високо ниво. Скоро ще започне борбата на световните сили за лидерство, в която Русия ще спечели.

    Може би в бъдеще военните операции ще започнат срещу Русия, но правителството и военните сили на властите ще бъдат готови за такъв ход на събитията. Русия ще спечели във всеки конфликт в бъдеще.

    Интересно е и прогнозата на Глоба за Украйна. Астрологът е убеден, че страната ще бъде разделена на пет региона. Един от тях е Крим, който вече се е преместил в Русия. Донбас ще бъде независим регион. Разделянето на отделни държави, сякаш в Америка, ще засегне значително отношенията на страната с Европа.

    .