Bg.AmazingHope.net (В началната страница) Bg.AmazingHope.net

Библията пророчество - Звярът издига от морето - Откровение 13

Пророците на Библията и днес

364_papez_benedikt_xvi.jpg

Библията пророчество - Звярът издига от морето - Откровение 13

Добавено: 22.02.2011
Преглед: 385506x
Теми: Пророците на Библията и днес
PrintTisk

Откровение 13 10-10 - Тогава видях морето звяр извършва със седем глави и десет рога, за рогата имаше десет корони на главите му богохулни име. Звярът видях, беше като леопард, а краката са като на мечка и устата му като уста на лъв. Змеят даде силата си, престола си и голяма власт. Една от главите му приличаше на смъртоносно ранен, но смъртоносната му рана оздравя. Цялата страна е отишло в страхопочитание към звяра и хората се поклониха на змея, който даде право към звяра и се поклониха на звяра, казвайки: "Кой е като тоя звяр? Кой може да се бори с нея?"

Тя има устата си, поради което се гордеем и непристоен език, и му бе дадена власт да действа четиредесет и два месеца. Тя отвори устата си да хули Бога и обиди името му, шатъра му, и тези, които живеят на небесата. И то е постановено да води война със светиите и да ги преодолее. Тя е дадена власт над всяко племе, народ, език и нация: Те я обожавам всички жители на земята, всеки, чието име не е създаването на света, написани в книгата на живота на закланото Агне. Ако някой има уши, нека слуша. Кой трябва да отидат в плен ще отидат в плен. Кой трябва да бъде убит с нож, от нож.

Един от тях е интерпретация на библейски пророчества-важното - да ги не можем по никакъв начин да качите своето мнение или предразсъдъците си. Ние не трябва да "измислят" какво прави всеки пророчески символи. Ние можем да направим като много лъжепророци, които тълкуват Писанието, както им е удобно. Трябва да позволим на Библията да се тълкува.

В последната си статия Кой е Антихриста? - Даниел глава 7 се изучават от всички герои само една власт, която отговаря на всички характеристики на пророчеството. Това е папската система. Само сравнете Библията пророчество с история и да разбера защо на Римската църква в продължение на векове забранява четене на Библията и преследвани и убити тези, които живеят с истината.

Дебелината на малкия рог не идентифицира отделните католици, но папската система. Много хора, които се придържат към Църквата на Исус Христос със сигурност обичам с цялото си сърце. Бог наистина обича хората прелъстяване апостолическа Римокатолическата църква система. Затова, предвид на думата си, така че можем да научим и да признае Божието предупреждение, да чуят гласа на Исус и го следват.

Белега на звяра с малък ъгъл на книгата на Даниел е поразително сходни характеристики въз основа на морски звяр от Откровение 13

Море (вода) = нация, раса (Откровение на Йоан 17,15)

Звяра (звяр) = крал или царство (Даниил 7,17)

1 Звярът излиза от морето (Откровение 13:1) И видях морето звяр изглежда.

"Звярът" от пророчеството представлява царство, нация или власт. Когато животно се издига от морето, това означава, че това е сила, която стана в гъсто населените територии на територията, където броят на хората, народи и езици.

Второ Той има десет рога и седем глави (Откровение 13:1) И видях морето звяр извършва със седем глави и десет рога, за рогата имаше десет корони на главите си богохулно име.

"Ъгли" в Библията пророчество представлява цар, владетел или царство (вж. 7.24 и 8.21 Даниел, Откровение 17.12). Звярът има десет рога, може да се намери дори и в седмата глава на книгата на Даниел. Звярът, който Даниел видял във видение, беше на Римската империя, която се срути в десет страни наследник, представлявана от десет рога.

Откровение 17,9 - Дали сте разбрали, който е дал мъдрост. Седемте глави са седем хълма, на които седи жената, а също и седем царе. Според Библията, след това на седем глави представлява седем хълма, на която "жената" (или "голям град") седи. Сега Рим е известен като град, който е построен на седем хълма ...

3 Подобно на други животни (Откровение 13:2) И звярът, който видях приличаше на леопард, нозете му като лапи на мечка и устата му като уста на лъв.

Даниел вижда символични животни представляват четири империи, че управлява света, тъй като той живее до падането на Рим. Той ги вижда в обратен ред на апостол Йоан, което се дължи на факта, че Даниел е занапред - бъдещето (. Виждане е около 553 г. пр.н.е.), но гледката е от Генуа към миналото (виждане е около 1996 г.) Така че, гледайки назад. Даниел видях от външната страна на лъв, мечка и леопард, който се нарича Йоан в Откровение 13.2, в "четвъртия звяр. Това беше ужасяващо и страшно и е ужасно власт. Със своите огромни железни зъби, поглъщащ и смачкване на почивка стъпче крака. различава от всички зверове, които го предхожда, и имаше десет рога. "(Дан 7.7 B21)

В пророчеството на Даниил от четирите живи същества, че лъвът представени Вавилон, мечката Мидо-Персия, Гърция и четвърта куб. леопард Рим.

Това, което е сигурно е, че можем да открием много прилики между Римската католическа система от религиозни и езически религии на тези правомощия. В римската църква приети и включени в неговата структура и рафинирани много начини да се поклонят и стилове на управление на древното царство.

В ритуали и церемонии, взети от гръцки и вавилонски периоди са в основата на най-литургии, празници и церемонии, които Римокатолическата църква отбелязва. Дори и названия, използвани от текущата папата като тези, използвани от началото на езическите религии и по-късно монарси, се счита за представител на боговете, а понякога и на една и съща богове.

Triple Crown, носени от папата, е от персийски произход. Всеки, който тя е коронован, е обявен за "Цар на небето, земята и подземния свят. Не е изненадващо, че заедно с тройна корона на папата твърди, че езически заглавие.

До сега носи папата и католически епископи и кардинали същите дрехи като на свещениците на езическия бог Дагон включително и барети с форма на риба глави.

Римокатолическата учения като детската кръщение, дъждуване за кръщението, учението за безсмъртието на душата, молитви за мъртвите и да се поклонят на мощите, повтарящи се използва броеница молитва, обучение за снизхождение за чистилище и вечно страдание в ада, учението за спасение от работи, Министерството на финансите основателността на мъртвите "света", на масата, на спазването на неделята, и т.н., са взети директно от древен Вавилон. С една дума - когато на 4-ти век Константин обединени езичеството и християнството, отворил вратата фалшиви доктрини, които постепенно и едва доловимо, включени в религиозна система.

4 Неговата сила, трон и голяма власт от "дракона" (Откровение 13:02) Змеят даде силата си, престола си и голяма власт.

Библията определя дракон в Откровение 20, 2 - Той хвана змея, древната змия, която е дявола и сатана.

Звярът, имам толкова много от Сатаната. Съществува още една възможност за тълкуване. В Откровение 12 четем, че "голям червен змей със седем глави и десет рога (същите характеристики като на четвъртия звяр от Даниил 7 и звярът морето от Откровение 13), и седем корони на главите си ... застана пред жената да роди, да изяде детето си веднага след като си роди. Но когато тя роди син, човек, който разполага с всички народи хранене железен прът, извади сина си на Бога и Неговия престол. "(Откровение 12,3-5 B21)

Откровение 19,15-16 показва, че този син - човек, който е ровенето народи железен прът е Христос. Змеят е не само Сатана, но и в Обединеното кралство, чрез които дяволът се опита да убие новородения Исус. Кой малко след раждането на Исус осъжда клането на малки деца във Витлеем? Разбира се, че е цар Ирод, който е лидер на Римската империя.

Така че ние имаме друга представа. Звярът от морето получи своята мощ, трон и голяма власт от Рим и дори от Сатаната. Това е характерно за папството Абсолютно. Това е исторически факт, че папата е единствената сила, която стана и узурпира властта на Рим малко след падането на Римската империя. Защо смятате, че тази църква се нарича Римокатолическата?

5 хора, които носи моята страна пред нея (Откровение 13,4.8) и хората се поклониха на змея, който даде право към звяра и поклониха се на звяра ... Те я обожавам всички жители на земята.

Фактът, че звярът от морето и все пак аз прекланям колене жителите на земята означава, че тя се откаже от божествена чест, да го почитат. Поради това не е само политическа власт, но и религиозни власт. Мисля, че е ясно, че Ватикана отговаря на тези характеристики идеално. Всички знаем, че не само държавата, но и църкви.

Шести Те говорят с гордост и богохулно (Откровение 13,1.5-6) има в устата, поради което се гордеем и светски реч ... Тя отвори устата си да хули Бога и обиди името му, шатъра му, и тези, които живеят на небесата.

Какво е богохулство? 10-ти януари 1933 год. - "Не сте камък за едно добро дело, а за богохулство," Евреите му отговори. "Ти си човека, и това на самия Бог!"

Mark 2, 7 - "? За какво говори за това е богохулство Кой може да прощава грехове, освен един Бог?"

Когато на звяра от морето, каза, че "Той е ръководител на богохулни имена" или говорене "богохулство", това означава, че лидерът на тази мощност твърди, че е Бог на Земята, и себе си правото да прощава грехове.

Означава ли това знак в случай на папството? Прочетете следния цитат:

"Папата има такава голяма достойнство и така възвишено, че не е просто човек ... ... е като Бог на земята, само владетел на вярващите в Христа, лидерът на царете, пълнота на властта". (Лукас "Ферари", Библиотека ред, 1793, том VI, татко II, стр. 25-29)

"Бог разделя тези римски папа, който поема такава функция не само на хората, но на истинския Бог ... изтрити ... не човек а по-скоро божествена власт." (Dekretal Григорий IX., Книга 1, глава 7.3)

"Ние застъпник на тази земя, а на всемогъщия Бог." (Big енцикликата писма на папа Лъв XII, юни 1894)

"И самият Бог е длъжен да се подчини на съда и от свещениците да прощава или да не прости в зависимост от това дали свещеникът дава опрощение да penitents ..." (Liguori, мита и достойнството на свещениците, стр. 27)

"Папата има такава голяма достойнство и така възвишено, че не е просто човек, а като Бог, представител Бог ... Освен това е божествен монарх и върховен император, цар на царете ... Ако е възможно, и ангелите може да допуска грешка в своята вяра, или би си мислите, противно на вярата, те могат да бъдат съдени и отлъчен от папата. "(Извадки от Ферари църква речник, член на папата)

В тези примери се вижда, че на папата се опитва да се проведе на Бога, и поема правото да прощава грехове, право, което е само Бог. Това са най-високите вид богохулство.

Седмия Тя воюва против светиите и надделя над тях (Откр. 13,7)

Историческият факт е, че папата е смъртта на около 100 милиона души (по други имат до 150 милиона евро), които са били убити често са много жесток начин, просто защото те са отказали да приемат властта на Римокатолическата църква.

"В римската църква хвърли повече невинна кръв, отколкото всяка друга институция, която е съществувала някога в човечеството." (WE Lecky, възхода и влиянието на рационализма в Европа, том втори, стр. 32)

Това е исторически факт, че голяма европейска война има религиозна основа. Протестантите са били преследвани от Рим, който предизвика много войни, с единствената цел - да унищожи Реформацията. Pursuits са Valdens, Albigen, Хугеноти ... - Всички онези, които отказват да приемат папските учения, и се държат на истината на Божието слово.

Сатана се е променила тактиката - от преследване от езичниците, които не са упражнявали предвидения плодове (въпреки мъченичеството на много последователи верни на Исус Христос на непрекъснато увеличаване), се премества да проникне в църква, която доведе до приемането на езически обичаи и суеверия, и много компромиси. Християнството става държавна религия и на папата, а след това най-могъщият човек в света, започна да наложат подчинение на власт и да преследва онези, които отказват да го признаят главата на църквата.

8 Тя имаше сила след 42 месеца (Откровение 13,5.7) и му бе дадена власт да действа четиредесет и две месец ... Тя е дадена власт над всяко племе, народ, език и нация.

За същия период от време, четем на седмо Откровение глава Daniel's и в 12-та глава. В пророчеството на Даниил, този срок е определен като "време, времена и половина време", в същия срок също се появява в Откровението 12.14. Откровение 12.6, този път с гриф "хиляда двеста и шестдесет дни."

Тези различни наблюдения са все още на същия период от време. Библейски месец има 30 дни, библейски година от 360 дни. В резултат на това, че 42 месеца = 3,5 време (години) = 1260 дни.

На този етап е важно да се отбележи, че когато Библията говори в пророчеството символи, след което пророчески ден е едно от реалните. (4.6 Ezechiel В Бог казва: "... Аз ви спести за един ден в годината ...)

Използването на този принцип, ние можем "четиредесет и два месеца" на Откровение 13 се превежда като 1260 година.

Ако добавите към 538 (официалната началото на Римо-католическата църква и държавата) 1260 година, ще получим за 1798-ма Следователно, ако представлява морски звяр на папството, ние откриваме исторически доказателства, че през 1798 г. е коренно ограничените си мощност.

Историята е ясна. 10-ти Март 1798, точно след 1260 година на папската власт, Наполеон Бонапарт пратил Общи Луи Александър Berthier с армията си към Рим. Папата е бил заловен 18 месеца по-късно и умира в изгнание във Франция Валенсия. Събитието завърши папската власт по отношение на изпълнението на папската власт.

9 Фаталната рана оздравя (Откровение 13:03) Една от главите му приличаше на смъртоносно ранен, но смъртоносната му рана оздравя.

Папският система спечелил 10-ти март, 1798 съкрушителен удар и е загубила своята компетентност за прилагане на подчинение на неговата власт. "През 1798 Общи Berthier влезе в Рим, премахна папските правителството, и установени светско." (Encyclopedia Britannica) е изпълнил пророчеството и именно в този смъртоносен удар, понесени от папството, излекувани?

През 1929 г. италианското правителство като независима държава Ватикана. Папа отново се превръща в политически владетел. 9-ти Март 1929 той каза: "Хората по цял свят са с нас." В Сан Франциско Кроникъл "публикува статия за подписването на Договора на първа страница на изданието. Той е там, наред с другите коментари: "Мусолини и Gaspari подписаха историческо споразумение ... ... дълго зарастване на раните."

10 Цялата страна е в възхищение от звяр (Откровение 13:03) Цялата страна е отишло в чудо, след като звяр.

В края на папа Йоан Павел II. е в състояние да наклони сърцето на света, няма съмнение за това. Целият свят отиде след него с учудване. Погребението му е била посетена от над двеста световни лидери. Не само политически, но и религиозен. Приоритетът на текущата Папа Бенедикт XVI е вселенски заседание. Той се стреми да обедини християнските църкви и други световни религии. Като основно условие за пълно обединение се поставя във връзка с приемането на папата като глава, като суверенна владетел на всички църкви. Тези преговори са в ход и вселенски работа напредва бързо напред.

Тъй като тя последва звяр издига от морето "в цялата страна, е ясно, че това е световна сила работа. И със сигурност тази характеристика отговаря на Римокатолическата система. Католическата църква е една от малкото църкви в цял свят. Според доказателства, предоставени ни от самата Библия, е звяр се увеличи от морето от религиозно-политическа сила, която е и папската система!


Свързани статии от категория - Пророците на Библията и днес

Тест истински пророк - Как да разберем истинските от фалшивите пророци?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Фигура 1Второзаконие 18,21-22 - Вие казвате: "Откъде да знаем, че той не каже една дума на Господ?" Е, ако пророкът казва Господ от името на нещо, което се случва, тогава ...
Добавено: 09.12.2010
Преглед: 265773x
Препоръчителна

Нова ера - Месията Maitrea в пророчествата

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нова ера движение през последните години, нараства постепенно и неусетно, и получава във всички области на живота ни. Движението скоро нарасна тайно, но от 1984 г., когато той е заповядал да ...
Добавено: 30.11.2010
Преглед: 186179x

Библията пророчество - Daniel 2 - Световна история

182_socha_bible_daniel.jpg Библията пророчество - Статуята на Даниел, преглед на историята на светаГоспод Бог е на нашата планета история здраво в ръцете си, с нашата страна има големи планове. Всички имат опит в ...
Добавено: 18.10.2010
Преглед: 326127x

Исус е възкръснал от мъртвите - шест причини, за да потвърдите това

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Исус от Назарет е бил разпнат, погребан и след три дни възкръсна от мъртвите. Никоя друга религия не твърди, че нейният основател е възкръснал. В това християнството е уникално. Всички аргументи ...
Добавено: 08.12.2010
Преглед: 326464x

Бедствия идва, когато Бог ще разтърси земята!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Библията ясно предупреждава, че един от последните симптоми на болестта преди идването на Исус Христос е, че Бог се тресе страната ни. В днешно време най-много за второто идване вече са ...
Актуализиран: 18.02.2013
Добавено: 02.04.2011
Преглед: 335181x

Bg.AmazingHope.net - Библията пророчество - Звярът издига от морето - Откровение 13